'Zutphense Koerier in actie!'

De Zutphense Koerier plaatst een bericht over de presentatie van 'Opa in actie!'

za 25 nov 2017, 9:38

Saskia van Stapele presenteert haar nieuwe boek Opa in actie!

Warnsveld - Saskia van Stapele uit Zutphen presenteert zaterdag 25 november haar boek Opa in actie! in The Readshop in Warnsveld. Om 13.00 uur is er een presentatie voor genodigden. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom om zijn of haar boek te laten signeren.

Saskia van Stapele is al haar leven lang gek op verhalen lezen en schrijven. Ooit een boek schrijven is altijd haar wens geweest. Maar door haar bijzondere gezin en haar baan als juf kwam het er maar niet van. In 2007 heeft ze wel een verhaal geschreven dat is uitgebracht in de verhalenbundel 'Superoma, Superopa!'. Toen bleek dat Cito belangstelling had voor dit verhaal, heeft ze besloten meer avonturen van Superopa op papier te zetten.

Wanneer Opa en Oma worden bestolen, besluiten zij om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ze gaan op boevenjacht! Volg Opa en Oma op hun grote avontuur om dieven te stoppen. Het boekje bevat kleurrijke illustraties die gemaakt zijn door Carijn de Boo-Flach. Het boek is 10 november verschenen bij Uitgeverij Boekscout.

Stilzitten is altijd al een probleem geweest voor opa. Maar sinds hij met oma een zakkenroller gevangen heeft genomen, heeft hij helemaal geen rust meer. Hij koopt een politiescanner en afluisterapparatuur, en besluit de politie een handje te helpen. Ook de bivakmuts die oma voor hem gebreid heeft, komt goed van pas. Want daarmee kan hij op boevenpad. Of toch niet?
In de dierentuin, de haven of hoog in de lucht, waar opa komt, daar valt genoeg te beleven.

‘Opa in actie!’ is een gezellig avonturenverhaal, vol spanning en humor voor de jongste lezers. Ook heerlijk om voor te lezen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Terugblik op de boekpresentatie in Contact

Plaatsing Persbericht De Driehoek, Wierden en omstreken

'Zutphense Koerier in actie!'

Kleurplaat Met Monkey in de ringen